Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
12 janvier 2012 4 12 /01 /janvier /2012 08:00

http://emmiroelmelic.free.fr/dibuixos/resoluci%C3%B3%20roser-cat.jpg

 

 

Avui us presento el bon propòsit de la Roser, que fa uns quants dies comentava...

 

"El meu propòsit no és sols penjar el calendari de 2012 abans del final de 2012. També vull penjar els quadres que fa dos anys que estan per terra, canviar una bombeta que fa tres anys que falla, ajustar la junta d'una tuberia que perd aigua, etc., etc.

Fins i tot estic disposada a pagar algú. Llàstima que no existeixi una figura d'home de fer feines per a incapaces d'agafar una escala, un trepant o unes alicates. [...]"

 

Doncs com que somiar encara és legal i gratuït, tinc el plaer de presentar-vos al MANETES! Ràpid, ràpid... encarregeu-los que me'ls treuen de les mans!!

 

Au, fins dimarts per un altre propòsit tret dels vostres comentaris. A com? Que la puntualitat no forma part dels vostres bons propòsits i encara no ho heu fet? No passa res, encara esteu a temps!

 

Bon cap de setmana a tothom!

Partager cet article
Repost0

commentaires

M
hahahahhaaa!!! A mi m'agraden més morenos i sobretot que quan canviïn les bombetes no ensenyin la guardiola!!Però,es clar, tot va a gustos...<br /> Per cert, quins accessoris porten? Està disposat a fer feines extra? Es talla les ungles dels peus?? S'ha de mirar tot abans de comprar un producte d'aquestes característiques!
Répondre
E
<br /> <br /> Accessoris? Feines extres? <br /> <br /> <br /> Et refereixes a si tenen ordinador i impressora per a fer-te els trevalls de la uni?! <br /> <br /> <br /> <br />
M
La idea em sembla molt bona, però...aquests "manetes" són d'utilitzar i guardar o te'ls has de quedar "per sempre"?
Répondre
E
<br /> <br /> Home... tot és qüestió d'imaginació... no gastar-lo gaire i tornar-lo amb el mateix embàs després de l'ús, vendre'l per internet quan ja no el vols, portar-lo a Emaús...<br /> <br /> <br /> <br />
M
jajaja! Ja veig que de tipus de manetes n'hi ha de tot tipus per triar i remenar! A mi m'agraden més sense barba, i més que canviar bombetes, que em collin un bis que fa mesos que hauria de<br /> collar...
Répondre
E
<br /> <br /> Pots comptar si hi ha gaires bisos per collar... <br /> <br /> <br /> <br />

I Això Què És?!

  • : Le blog de emmiroelmelic.over-blog.com
  • : Admettons que j'aime bien dessiner, que regarder les dessins des autres m'amuse et que finalement, je me dis qu'en faisant un blog je pourrai partager mes dessins et, soyons optimistes, évoluer un peu! Et bien voilà l'idée... ceux qui en aient envie sont invités à regarder les dessins, laisser des commentaires et, on verra bien si d'ici quelque temps quelqu'un me dit: "Tiens, tes premiers dessins comparés à ceux de maintenant, étaient une vraie merde!"
  • Contact

Benvinguts!

Aquí podreu trobar les aventuretes inútils i egocèntriques d'una mare de família, mestra i il·lustradora de pa sucat amb oli!

Recherche

http://emmiroelmelic.free.fr/dessins/french%20version.jpg

 

http://emmiroelmelic.free.fr/dibuixos/comentaris%20cat.jpg

 

 

 

 

articles

...i que consti...

"Toutes les oeuvres présentes sur ce site appartiennent exclusivement à l'auteur (sauf mention contraire) aux termes des articles L 111-1 et L112-1 du code de Propriété Intellectuelle. Toute reproduction, diffusion publique, usage commercial sont par conséquent interdits sans autorisation du titulaire des droits."

 

I tot això sense posar-nos tontos... que si voleu alguna cosa aviseu i tots contents! :-D

Catégories